субота, 04 листопада 2017 21:45

Українська співачка відмовилась виступати з росіянами в Чехії

10 листопада ONUKA вперше виступить у Празі. Концерт пройде у Palác Akropolis в рамках європейського туру групи, що розпочався наприкінці жовтня.

Днями в мережі помітили, що на цьому заході Онука має виступати разом з російськими артистами, а на афіші заходу зазначено "Onuka /Ua + showcase of indie music from Russia and Ukraine". Зокрема, розділяти сцену з ONUKA мають росіяни Ambidextrous, Lovozero, Юлія Накарякова та російсько-український гурт "Адвокати" – новий проект колишнього учасника групи Dzierzynski Bitz Євгена Іваненка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Для мене не існує різниці між Україною і Росією" - Лобода побачила у народах одну кров

Менеджменту ONUKA попросили пояснити цю ситуацію, на що представники проекту відповіли: "Наша обов'язкова умова – зміна афіші і назви заходу, в рамках якого представляє свій шоу-кейс ONUKA, а також виступ гурту на окремій сцені без участі російських музикантів у концерті".

 

Ймовірно, чеські організатори до прохання Онуки дослухалися, тому що наразі на сторінці події у Facebook з'явилась нова афіша – на ній нема жодного слова про учасників з Росії.

В київському Палаці "Україна" пройшов концерт Тіни Кароль. Виступ відбувся у рамках всеукраїнського туру на підтримку нового альбому "Інтонації".

Зараз ви читаєте новину «Українська співачка відмовилась виступати з росіянами в Чехії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі