Ексклюзиви
понеділок, 30 жовтня 2017 18:34

Тіна Кароль на концерті шукала чоловіка своєї мрії
26

Нова програма Тіни Кароль на підтримку альбому "Інтонації"
Фото: Катерина Лук'яшко
Нова програма Тіни Кароль на підтримку альбому "Інтонації"
Нова програма Тіни Кароль на підтримку альбому "Інтонації"
Нова програма Тіни Кароль на підтримку альбому "Інтонації"
Нова програма Тіни Кароль на підтримку альбому "Інтонації"

В київському Палаці "Україна" пройшов концерт Тіни Кароль.

Виступ відбувся у рамках всеукраїнського туру на підтримку нового альбому "Інтонації". Прем'єра концертної програми відбулася 24 серпня в Кам'янці-Подільському, а в Києві співачка дасть п'ять концертів поспіль - 29, 30, 31 жовтня та 1, 2 листопада.

"У нас велика країна. І ми придумали маршрут, який називається "Малі міста". І в таких містах, виявляється, є зали на 800 місць, є і тисячники. Ось і організували такий маршрут. Глядач приходить, тішиться. По-перше, ціна квитка не така, як у Києві, а більш прийнятна. Технічний райдер трохи нижчий. Але в основному все те ж, та ж програма: концерт — дві години десять хвилин", - каже Тіна Кароль.

Черга шанувальників співачки розтягнулася від дверей Палацу "Україна" до входу на станцію однойменного метро. О 19:00, час, коли мав початися концерт, біля входу до будівлі все ще стояли люди. Зал був заповнений повністю. Біля входу четверо людей намагалися продати квитки у середньому в півтора-два рази дорожче від офіційної вартості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль дасть в Києві сім сольних концертів поспіль

"Минулого року Тіна Кароль приїжджала в Чернігів на день міста. Співала погано. Можливо, на враження вплинула погода - було холодно і мокро. Мій хлопець побував на її концерті сім років тому, й був у захваті. Вона така собі українська Мерлін Монро. В образі експлуатує тему сексу - котячі рухи, нічні сорочки, червоні губи, еротичні стогони. Але робить це вишукано й з легкістю", - каже студентка Олександра Дубцова.

На сидіннях у залі лежали неонові палички з написом: "Добрий вечір! Давайте зробимо Тіні сюрприз разом! Активуйте, будь ласка, ці палички і підніміть на пісні "Ноченька". Сюрприз влаштували дівчата з офіційного фан-клубу співачки "ФанТіна". Дівчата вдягнулися в червоні сукні й весь концерт провели під сценою. Пізніше на балконі вивісили плакат з написом "Дякуємо".

"У мене сьогодні День народження. Квитки хлопець подарував. А потім ще й помаду, яку випустила Тіна. Після концерту поїдемо в караоке, співати її пісні", - каже глядачка Аліна Савітська.

Окрім нових пісень з альбому "Інтонація": "Дика вода", "Перечекати" і "Раптово", шанувальники мали можливість підспівувати і хітам Тіни - "Вище хмар", "Життя триває", "Ніжно" та інші. Саме ці пісні, які впізнаються з першого акорду, викликали в залі бурю емоцій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль підкреслила розкішну фігуру латексною сукнею

"Чи є в залі чоловік моєї мрії?" - запитала Тіна Кароль зі сцени. Один з глядачів голосно вигукнув "Так". Тоді співачка разом з оператором знімали чоловіків у залі. Їх зображення виводилось на екран над сценою в рамці "сердечко", де глядачі могли побачити себе. Чоловіки розпливалися у посмішках та ніяковіли.

"Тіна зі сцени говорила мало, але проникливо. Про те, що хоче, щоб кожен надихнувся її концертом і захотів творити. Особисто я захотіла вбивати. Сиділа в першому ряду. Купа людей перегородили сцену й відтоплали ноги. На зауваження не реагували. Ті, хто сидів за мною, кілька разів намагалися скандалити, але від сцени так ніхто й не відійшов", - каже глядачка Тетяна Острицька.

Співачка виступить в 35-ти містах України. Кількість концертів вже перевищило число 55, яке було заявлено раніше.

Співачка Тіна Кароль представила червону помаду імені себе. Продукт вона продаватиме лише на власних концертах. Тіна особисто брала участь на всіх стадіях розробки помади: від вибору правильного червоного відтінку і аромату до дизайну флакона й упаковки.

Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль на концерті шукала чоловіка своєї мрії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі