Ексклюзиви
пʼятниця, 16 липня 2010 10:42

Українка посіла друге місце на "Слов'янському базарі"

Українка посіла друге місце на "Слов'янському базарі"

В рамках фестивалю "Слов'янський базар" відбулася церемонія нагородження переможців Міжнародного конкурсу виконавців естрадної пісні "Вітебськ-2010". Цього разу журі вирішило другу премію розділити на двох конкурсантів, а третю - на трьох.

Як повідомляє прес-служба фестивалю, володарем Гран-прі став Дамір Кеджо з Хорватії, який по балах був другим після першого виступу, а після виконання другої пісні пішов за куліси переможцем. Перше місце зайняв 29-річний виконавець з Грузії Лаша Рамішвілі.

Володарями другої премії стали представниця України Інна Воронова і Анаїт Шахбазян з Вірменії. Третє місце розділили Дінара Султангалієва з Казахстану, Денис Вершенко з Білорусі та Йоце Панов з Македонії.

При цьому у Ігоря Корнелюка, котрий представляв в журі Росію, була особлива думка - дати не три треті місця, а чотири, включивши в число переможців росіянку Анну Малишеву.

19 виконавців отримали дипломи учасників конкурсу. Володарям же головних нагород вручені грошові винагороди і призи "Ліра".

Крім того, на міжнародному дитячому музичному конкурсі, який проходив паралельно, другу премію отримала 11-річна киянка Ольга Тимошенко.

Нагадаємо, XIX Міжнародний фестиваль мистецтв "Слов'янський базар у Вітебську" відбувся з 9 по 15 липня. У ньому взяли участь близько п'яти тисяч артистів і виконавців з 34 країн світу. Вперше цього року на музичний форум приїхали представники Чорногорії, Панами, Куби.

Лига

Зараз ви читаєте новину «Українка посіла друге місце на "Слов'янському базарі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі