Ексклюзиви
середа, 23 серпня 2017 18:47

Україна - це любов - Українські рокери зняли еротичний кліп на підтримку народжуваності

Україна - це любов - Українські рокери зняли еротичний кліп на підтримку народжуваності
Фото - Facebook

Український рок-гурт "Фіолет" зняв відео "Україна — це любов" на підтримку підвищення народжуваності в Україні. У ньому — пари з різних українських міст цілуються і займаються коханням. Музичний супровід - трек "Фіолету", що має назву "Романтика".

"У переддень 26 річниці Незалежності України презентуємо соціальний ролик, який мусить привернути увагу до дуже критичної ситуації її демографії, - написали музиканти на сторінці Facebook. - Населення України станом на 1 червня 2017 року - 42 312 335 людей. Це майже на 10 млн. менше, ніж у 1991 році. Україна посідає 186 місце зі 226 можливих серед країн світу за рівнем народжуваності".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Солістка "Пающіх трусов" вилила на себе пляшку мінеральної води – курйози "Бандерштату"

"Відвертий формат відеозвернення обрали не випадково, адже секс і музика - це ті інструменти впливу, які здатні звернути на себе увагу саме молоді. Молоді, котра формує соціально активний прошарок нашого суспільства", - переконаний фронтмен гурту "Фіолет" Сергій "Колос" Мартинюк. Саме він ініціював зйомки цього соціального відео.

"Ми не можемо змінити гнітючу серцю статистику за один день, проте здатні закласти фундамент для вільної та сильної нації вже зараз. Немає значення, в якому місті ви народилися, де живете та чим займаєтеся, - закохуйтеся! Одружуйтеся! Народжуйте!
Україна - це любов! І чим більше нас - тим сильніші ми!" - написали музиканти.


У кліпі "Фіолету" на сингл "Романтика" зіграли шанувальників гурту з України та поза її межами.

Зараз ви читаєте новину «Україна - це любов - Українські рокери зняли еротичний кліп на підтримку народжуваності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі