середа, 06 грудня 2017 21:45

Український спокусник у відвертому танці: Сергій Полунін презентував новий проект
50

Фотосесія RANKIN
Фото: Facebook
Фото Альберта Вотсона
Фотосесія RANKIN
Фотосесія RANKIN
Фотосесія RANKIN

Український танцівник Сергій Полунін представив у Лондоні балет SATORI. У буддизмі "саторі" - раптове пробудження або осяяння. Концерти триватимуть з 5 по 10 грудня у Британській нацопері - Лондонському Колізеумі. Виступатимуть зірки британського Королівського балету, Королівського балету Бірмінгема, московських театрів імені Станіславського та Немировича-Данченко, німецьких - Балету Штутгарта та Гамбурзького, а також сам Полунін.

Балет SATORI - частина авторського проекту артиста Project Polunin, який стартував цього року. Мета - створити незалежну платформу для розвитку молодих танцівників.

"Project Polunin - про інформацію, представлення танцю для більш широкого кола людей, - розповів артист Gazeta.ua під час прес-конференції у Києві. - Зніматимемо фільми про танці, ролики, створюватимемо інтернет-платформи. Хотів би, щоби освіта танцівників була різносторонньою. Я навчався лише балету. Навіть у академії не був — лише танець. А життя — різнопланове. І один з важливих елементів — це мова. А у балетних закладах навчають мовчати і виконувати команди".
Сергій Полунін зібрав у проекті юристів, менеджерів та продюсерів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар партію чорного лебедя виконала в легендарному костюмі

"Коли танцівники приходять до театру — не можуть відповісти, детально сказати, чого хочуть. Не можемо за себе постояти. Індустрія від цього страждає.Танець пасе задніх. Більш міцні — опера, кіно — йдуть вперед. А час обмежений — все треба встигнути. Хотів би говорити з танцівниками — щоби розуміли цю проблему, надолужували прогалини. Після прем'єри в Лондоні - буду розвивати проект в інших країнах. Планую приїхати з ним в Україну", - сказав артист.

В неділю, 10 грудня, у програму включать танець артиста під композицію ірландського співака Hozier - Take me to Church. Відео з цим номером Полунін записав у 2015 році разом із режисером Девідом ЛаШапеллем. У мережі воно стало "вірусним" і набрало 22 млн. переглядів.

Полунін зіграв у трьох фільмах - біографічній британській картині "Танцівник", новій екранізації детективного роману Агати Крісті "Убивство у Східному експресі", реж. Кеннета Брана та шпіонському трилері американця Френсіса Лоуренса "Червоний горобець".
Сергій Полунін часто виступає моделлю у проектах відомих фотографів. Знімок із нещодавньої сесії британського фотографа Альберта Вотсона використали для реклами балету SATORI.

Пропонуємо фото з наймасштабніших фотосесій артиста.

Британське видання The Independent назвало найкращий різдвяний фільм. Ним стала трагікомедія "Квартира" американського режисера Біллі Вайлдера. Чорно-білу стрічку зняли 1960 року.

Зараз ви читаєте новину «Український спокусник у відвертому танці: Сергій Полунін презентував новий проект». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі