понеділок, 30 жовтня 2017 12:52

Український фільм про збитих льотчиків переміг у Варшаві

Український фільм про збитих льотчиків переміг у Варшаві
Український документальний фільм "Повітряні захисники" зайняв перше місце на Варшавському фестивалі авіаційних фільмів Фото: Польське Радіо

Український документальний фільм "Повітряні захисники" зайняв перше місце на VIII Варшавському фестивалі авіаційних фільмів FlyFilmFestival. Про це повідомив генеральний директор компанії Nextfilm Дмитро Штаде на своїй сторінці у Facebook.

"Перше місце серед документальних фільмів зайняв фільм "Повітряні захисники" на VIII Міжнародному фестивалі авіаційних фільмів FlyFilmFestival у Варшаві", – написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Презентують фільм про кіборгів

Документальний фільм "Повітряні захисники" – історія екіпажу транспортного військового літака Aн-26, збитого 14 липня 2014 року над Луганськом.

Генедиректор компанії Nextfilm додав, що у конкурсній програмі фестивалю, який тривав з 26 по 28 жовтня, були обидві частини фільму.

Вийшов трейлер повнометражного документального фільму "Перехрестя Балу". У фільмі розповідається про українських героїв, чиї долі перетнулись на однойменному блокпості.

Зараз ви читаєте новину «Український фільм про збитих льотчиків переміг у Варшаві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі