вівторок, 20 березня 2018 14:40

"Видалилася із соцмереж": Onuka розповіла про свій новий альбом

"Видалилася із соцмереж": Onuka розповіла про свій новий альбом
Onuka розповіла про новий альбом Mozaїka. Фото: edinstvennaya.ua

Солістка гурту Onuka Ната Жижченко розповіла про запис 2-го студійного альбому Mozaїka, реліз якого відбудеться 22 березня.

За словами музикантки, назва альбому відповідає його наповненню. Диск вийшов дуже різноманітним - як музично, так за своїм настроєм. Серед треків, які увійшли до платівки, і ліричний електро-поп, і гостросоціальне техно, пише tsn.ua.

До альбому увійде пісня Guns Don't Shoot, яку гурт випустив у листопаді 2017-го. У композиції йдеться про небезпеки соцмереж, які, на думку гурту Onuka, стали видом зброї. Адже у коментарях часто поширюють ненависть, виливають агресію та цинізм.

"Я видалилася майже з усіх соціальних мереж і не беру участі в жодних інтернет-дискусіях. Використовую тільки робочі чати, як механізми роботи зі своєю командою. Звісно, я дивлюсь спільноту Onuka, читаю всі коментарі і беру участь в обговоренні того, як виглядатиме та чи інша новина, і як її подати на сторінці, але тільки в робочому ключі", - розповідає Ната Жижченко.

Гострі соціальні тексти у піснях важливі - вважає лідерка гурту Onuka.

"Думаю, що важливо сіяти зерно там, де ґрунт до цього готовий. У моєму випадку це збігається, і мені здається, я маю шанс бути почутою. Є можливість проростити це зерно в комусь зі своїх слухачів, і це велика благодать для мене", - каже Жижченко.

До альбому Mozaїka увійде 10 пісень. Його планувати випустити восени 2017 року, але з невідомих причин реліз відклали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Антитіла" випустять альбом польською мовою

Ната Жижченко розповіла, яку пісню Onuka вважала провальною. Під час запису дебютного альбому вона була незадоволена композицією "Місто", яка згодом стала візитівкою гурту. Жижченко пропонувала не включати пісню до платівки, однак від цього її відмовив продюсер і чоловік Євген Філатов (The Maneken).

Зараз ви читаєте новину «"Видалилася із соцмереж": Onuka розповіла про свій новий альбом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі