пʼятниця, 26 січня 2018 18:01

Учасник гурту Linkin Park випустив пісні, присвячені пам'яті Честера Беннінгтона

Учасник гурту Linkin Park випустив пісні, присвячені пам'яті Честера Беннінгтона
Шинода написав емоційні пісні після смерті друга. Фото: Popcake.tv

Учасник американського рок-колективу Майк Шинода випустив сольний міні-альбом під назвою Post Traumatic. Це перший матеріал від членів колективу з моменту смерті лідера гурту Честера Беннінгтона. Музикант помер 20 липня 2017 року у віці 42 років.

Альбом містить три композиції - Place to Start, Watching As I Fall та Over Again. Усі пісні дуже особисті, стосуються смерті Беннінгтона та її емоційних наслідків.

"Останні шість місяців були схожі на американські гірки. У цьому хаосі я почав відчувати сильну вдячність – за ваші посвяти і повідомлення про підтримку, за кар'єру, яку ви дозволили мені мати, і за просту можливість творити. Сьогодні я ділюся трьома піснями, які я написав і спродюсував, з візуальними ефектами, які я знімав, малював і редагував. За своєю суттю, горе – це особистий, інтимний досвід. Таким чином, це не Linkin Park, і це не Fort Minor – це тільки я. Мистецтво завжди було місцем, куди я йду, коли мені потрібно розібратися в складнощах і плутанині шляху. я не знаю, куди йде цей шлях, але я вдячний, що можу поділитися ним з вами", – написав Шинода на своїй сторінці в Instagram.

До пісень музикант випустив відео. У одній з композицій (Place to Start) містяться голосові повідомлення друзів, які надходили після смерті Беннінгтона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іван Дорн випустив кліп, знятий на смартфон

Український співак Сергій Бабкін опублікував у мережі пісню "Крізь твої очі". Цю пісню він заспіває на Національному відборі для пісенного конкурсу "Євробачення". Композицію можна почути на Google Play Music та iTunes.

Зараз ви читаєте новину «Учасник гурту Linkin Park випустив пісні, присвячені пам'яті Честера Беннінгтона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі