понеділок, 16 липня 2018 17:37

Учасника гурту "Хамерман Знищує Віруси" пограбували на фестивалі

Учасника гурту "Хамерман Знищує Віруси" пограбували на фестивалі
Володимир Пахолюк (ліворуч) поскаржився на крадіжку в гримерці. Фото: YouTube

Учасник фрік-гурту "Хамерман Знищує Віруси" Володимир Пахолюк заявив, що став жертвою пограбування під час фестивалю Atlas Weekend, де колектив виступав 3 липня.

Особисті речі музиканта зникли з гримерки, поки гурт давав концерт.

"Після закінчення концерту я пообіцяв фанатикам через хвилину вийти на автограф- і селфі-сесію, але не вийшов: хтось порушив заповідь "Не вкради", причому зробив це прямо в нашій гримерці. Вкрали сумку в якій, крім ноутбука, телефону і паспорта, було багато дорогих речей, наприклад, годинник і обручка", - поскаржився Пахолюк у Facebook.

За його словами, організатори пообіцяли розібратися з інцидентом після закінчення фестивалю. Згодом заявили, що гримерки - це територія, що не охороняється.

"За чвертьвікову кар'єру вперше стикаюся з гримерками, які не охороняються. Може, треба було вийти на сцену з телефоном, ноутбуком і паспортом?" - пише Пахолюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Їсти не буду, спати, а до нього прийду"

Український гурт YEYO скасував виступ на фестивалі Atlas Weekend, який мав відбутися 6 липня. "На Atlas Weekend нас не буде! Ми не знайшли спільної мови з організаторами фестивалю. Концерт повинен бути або на всі сто, або не бути взагалі. Ні на які компроміси ми піти не можемо, якщо це стосується якості нашого виступу", - написали музиканти у своєму Facebook. Також свої виступи на фестивалі скасував британський співак Том Оделл і російський гурт "Звери".

Зараз ви читаєте новину «Учасника гурту "Хамерман Знищує Віруси" пограбували на фестивалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі