четвер, 30 червня 2011 14:06

У Вінниці вінок на три тонни сплетуть титуловані красуні

У Вінниці вінок на три тонни сплетуть титуловані красуні

Вінок з живих квітів на 3 тонни складають у Вінниці. Для нього закупили 80 тис. живих ромашок та 5 тис. троянд. 9 липня планують встановити рекорд України - представлять найбільший вінок в країні.

"Вінок будуть плести три дні найкрасивіші дівчата Вінниці. Титуловані красуні, які брали участь в конкурсах краси. Тому енергетика від нього біде відходити найпозитивніша. Простоїть вінок мінімум два тижні. Тому, що кожна квітка буде оброблена спеціальною флористичною емульсією, яка буде зберігати свіжість рослини", — розповіла організатор акції Катерина Бартецька.

Рекордний вінок приурочили до свята Івана Купала, яке проведуть з 7 по 9 липня у парку "Дружба народів" в мікрорайоні Вишенька. Фестиваль живих квітів назвали "Подільський вінок".

"Просимо всіх долучитися до нашої акції. Приходити на свято із трояндами та ромашками. Тоді вдасться створити ще більший і прекрасніший вінок, який не буде мати конкуренції", — продовжила Бартецька.

Вінок викладуть на спеціально підготовлену конструкцію з металу та дерева, що займає 30 кв. м, її діаметр — 5 м.

"Конструкція спроектована так, що її можна розширювати. Тому, наступного року будемо йти вже на світовий рекорд, із складання найбільшого вінка", — зауважила Бартецька.

Після святкування вінок перенесуть до Центрального парку Вінниці. Біля нього поставлять великий стенд, на якому кожен зможе залишити своє бажання.

На фестивалі "Подільський вінок" протягом трьох днів виступатимуть місцеві танцювальні та вокальні гурти. Проведуть пінну вечірку з найкращими ді-джеями та пі-джеями Вінниці.

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці вінок на три тонни сплетуть титуловані красуні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі