середа, 18 березня 2015 16:03

У РФ розшукують автора напису "Кант - лох" на будинку філософа

У РФ розшукують автора напису "Кант - лох" на будинку філософа

Співробітники поліції Калінінградської області в Росії почали розшукувати людину, яка написала "Кант - лох" на Будиночку пастора в селищі Веселівка, де кілька років жив філософ Іммануїл Кант, передає "Інтерфакс".

""Кант - лох" вивели фарбою на стіні старовинного будинку. І хоча офіційної заяви в поліцію від місцевої влади поки не надходило, поліція має намір провести розслідування і знайти вандала", - повідомила керівник прес-служби регіонального УМВС. Напис пообіцяли ліквідувати найближчим часом.

Будинок, про який іде мова, міг бути побудований на фундаменті реально існуючого будинку пастора, де філософ жив і працював домашнім учителем у 1748-1751 роках. Будівля належить уряду Калінінградської області.

Іммануїл Кант (1724-1804) - родоначальник німецької класичної філософії. Його книги "Критика чистого розуму", "Критика практичного розуму" і "Критика здатності судження" справили великий вплив на розвиток світової філософської думки, в тому числі у сферах гносеології, етики та естетики.

Зараз ви читаєте новину «У РФ розшукують автора напису "Кант - лох" на будинку філософа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі