субота, 02 березня 2019 21:45

У прокат вийшов фільм про Мадонну

Автор: planetakino.ua
  У докудрамі "Мадонна: Народження легенди" американську співачку Мадонну Луїзу Чікконе грає дебютантка Джеймі Олд
У докудрамі "Мадонна: Народження легенди" американську співачку Мадонну Луїзу Чікконе грає дебютантка Джеймі Олд

28 лютого в український прокат вийшов біографічний фільм "Мадонна: Народження легенди". Розповідає про початок творчого шляху американської співачки Мадонни.

В основі сюжету лежить історія молодих років Мадонни Луїзи Чікконе. Вона народился 1958 року в місті Бей-Сіті, штат Мічиган, США. 1978-го переїжджає до Нью-Йорка заради танцювальної кар'єри, а вже наступного року приєднується до щойно створеного місцевого гурту Breakfast Club як барабанщиця й гітаристка, а згодом і вокалістка. 1980-го засновує власну групу Emmy, а 1982-го починає співати сольно. 1983-го випускає дебютний альбом "Мадонна".

Стрічку знято в жанрі докудрами. Відеоматеріали з життя Мадонни та коментарі учасників колективу Breakfast Club доповнюються сценами ігрового кіно.

"Як ішла співачка до слави, якими були її перші кроки – про все це розповість байопік "Мадонна. Народження легенди", - пише для Kino-Teatr.ua кінокритик Андрій Недзельницький. - Це цілком документальне кіно, "ілюстроване" сценками з життя поп-діви, які виконували професійні актори.

Стрічка не займається художньою інтерпретацією – вона подає об'єктивні факти, документи, перші аудіозаписи, знімки, аматорські відео, починаючи історію з перших днів життя. Повествування йде через призму оповідей учасників групи Breakfast Club – як, наприклад, першого її хлопця Дена Гілроя. Кінцевий пункт – це той момент, коли сама співачка вже зійшла на Олімп слави, і її авторитет після років титанічної праці, помноженої на талант, почав підтримувати сам себе. Сходження Луїзи Чікконе – це історія людини без сентиментів, проте яка не йшла до мети "по трупах", а зберегла повагу людей, з якими перетиналась її - і спочатку, і потім – доля".

Картина є першою повнометражною роботою режисера Гая Гуїдо. Мадонну зіграла дебютантка Джеймі Олд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У прокат виходить кримінальна комедія з Одрі Тоту

Мадонна є найуспішнішою виконавицею всіх часів - світові продажі її альбомів перевищили 300 млн копій. З усіх музикантів вона поступається лише британському рок-гурту "Бітлз" та американським співакам Елвісу Преслі та Майклу Джексону. Має титул "Королеви поп-музики". Входить у десятку найбагатших музикантів у світі - її статки нині оцінюють приблизно в $600 млн. На сьогодні Мадонні належить 16 рекордів у Книзі рекордів Гіннеса. 2012 року виступила в Києві.

Зараз ви читаєте новину «У прокат вийшов фільм про Мадонну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі