вівторок, 26 лютого 2019 16:00

У прокат виходить кримінальна комедія з Одрі Тоту

Автор: imdb.com
  Адель Енель (зліва) і Піо Мармай (справа) зіграли центральні ролі у французькій кримінальній комедії "Щось не так з тобою"
Адель Енель (зліва) і Піо Мармай (справа) зіграли центральні ролі у французькій кримінальній комедії "Щось не так з тобою"

28 лютого в український прокат виходить французький фільм "Щось не так з тобою". У кримінальній комедії зіграла Одрі Тоту.

Події відбуваються у курортній зоні на узбережжі Середземного моря — Французькій Рив'єрі. Детектив Івонн — вдова офіцера поліції, місцевого героя Санті. Дізнається, що через її чоловіка невинуватий Антуан провів вісім років у в'язниці. Жінка намагається допомогти йому повернутися до дружини й нормального життя, за сюжетом.

"Цей іскристий бурлеск має сподобатися і найширшій публіці, і задовольнити смаки професійних критиків, - пише для Kino-Teatr.ua кінокритик Олексій Першко. - Восьмий повнометражний фільм режисера П'єра Сальвадорі демонструє, наскільки широкий творчий діапазон цього майстра, який з однаковою майстерністю може знімати як психологічні мелодрами, так і найкмітливіші комедії з елементами бойовика. І цей фільм не обійшовся без романтичного - і дуже сильного, за участі відразу чотирьох людей - складника, та й усілякими кінематографічними ремінісценціями просто переповнений. Тож видовище у Сальвадорі вийшло веселе й недурне".

Головні ролі у стрічці виконали Адель Енель, Піо Мармай та Одрі Тоту. Фільм здобув французьку кінопремію "Люм'єр" у номінації "найкращий сценарій".

Світова прем'єра відбулася торік у травні на Каннському кінофестивалі. В Україні картину вперше показали у липні минулого року на Одеському кінофестивалі, де стрічка стала фільмом закриття.

"Щось не так з тобою" - третя спільна робота режисера П'єра Сальвадорі та Одрі Тоту. Акторка знялася у фільмах Сальвадорі "Фатальна красуня" 2006-го та "Випадковий роман" 2010 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фільм про емігранта переміг на Берлінському кінофестивалі

21 лютого у прокат вийшла біографічна драмедія "Влада" американського режисера Адама МакКея. Стрічка розповідає історію Діка Чейні - віце-президента США в адміністрації Джорджа Буша-молодшого з 2001 до 2009 року. Політика зіграв Крістіан Бейл.

Зараз ви читаєте новину «У прокат виходить кримінальна комедія з Одрі Тоту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі