четвер, 06 травня 2021 07:15

У продовженні "Секс і місто" будуть темношкірі героїні

У продовженні "Секс і місто" будуть темношкірі героїні
У продовженні серіалу "Секс і місто", до тріо Міранди, Керрі, і Шарлотти приєднаються три нові подруги - вони будуть темношкірими. Фото Warner Bros. Pictures

У продовженні серіалу "Секс і місто" будуть три нові подруги - вони будуть темношкірими.

Також з'являться персонажі з оригінального серіалу - Керрі, Міранда і Шарлотта. До їх ролей повернуться Сара Джессіка Паркер, Синтія Ніксон і Крістін Девіс. Але в продовженні не буде Саманти у виконанні Кім Кетролл.

На введенні нових персонажів наполягла Паркер. Актриса хотіла, щоб акторський склад серіалу був більш різноманітним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У продовженні "Секс і місто" не буде головного чоловіка серіалу

"Сара Джессіка Паркер разом із продюсером Майклом Патріком Кінгом хочуть розповісти чесну історію про 50-річних жінок, які живуть у Нью-Йорку. Вони розуміють, що серіал повинен відображати сучасне місто, а сьогоднішній Нью-Йорк важко уявити населеним винятково світлошкірими жителями", — каже головний контент-директор HBO Max Кейсі Блойс.

Зйомки почнуться в Нью-Йорку цієї весни. Режисери планують зняти 10 серій по 30 хв.

Серіал виходив з 1998-го по 2004 рік. Має 6 сезонів та 2 повнометражні стрічки. Дія розгортається в Нью-Йорку і розповідає про життя 4 подруг у віці "за 30". Вони вільно обговорюють питання сексу, кохання та кар'єри. Ці бесіди з подругами надихають одну з них, журналістку Керрі Бредшоу, писати колонку в газеті.

За словами Синтії Ніксон, серіал зумів зробити революцію щодо стереотипів. Усім актрисам було більш як 30 років. Сюжет пропагував думку, що жінки думають не тільки про заміжжя, а й про секс та просто насолоду від життя.

Зараз ви читаєте новину «У продовженні "Секс і місто" будуть темношкірі героїні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі