неділя, 27 травня 2012 14:38

Співачка Аліна Орлова вдома не має інтернету

Співачка Аліна Орлова вдома не має інтернету
Артистка зізналась, що мучилась із другим альбомом Фото: users.livejournal.com

29 травня у київському будинку художника виступить латвійська співачка Аліна Орлова. Минулоріч вона відкривала гала-концерт фестивалю "Джаз Коктебель".

"У Литві з музикою ситуація приблизно така ж, як в Україні. Загальноулюблених артистів мало, бо всі прагнуть на Захід і швидко втрачають себе. Маю специфічний голос, багатьох дратує. І непримітну зовнішність – взагалі не впізнають на вулиці. Колись у Вільнюсі, а він не дуже маленький, прийшла в кафе, де раніше працювала й усіх знаю. Стоїмо з подругою, а барменша скаржиться: "Терпіти не можу цю Орлову, вона так пищить", - розповіла співачка.

Також співачка розповіла, що вдома не має інтернету.

"Перший альбом – це декілька років життя, пісні з'являлися самі. Він легко збирався. З другим мучилася. Це вже було як обов'язок. Півроку плакала, але зробила. Врешті викинула його і написала новий. Так мала би вже чотири альбоми, а не три. У моїх піснях з'явилася тема втоми. Причому давно, коли я ще не мала бути стомлена. Напевне, мої пісні подобаються через те, що вони про особисте. Відкрита, гола музика. У всіх людей почуття насправді дуже подібні. Коли видаю пісню, вона вже більше не моя. Далі живе власним життям", - зазначила Аліна Орлова.

Також співачка дасть концерти у Харкові, Донецьку та Одесі.

Прочитати детальніше можна у журналі "Країна" № 20 (123) за 24 травня 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «Співачка Аліна Орлова вдома не має інтернету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі