середа, 17 травня 2017 15:15

У новому кліпі Джамали показали країну-переможницю Євробачення-2017

У новому кліпі Джамали показали країну-переможницю Євробачення-2017
Джамала представила новий кліп, який знімали у Португалії. Фото: zefir.ua

Українська співачка Джамала представила ролик на пісню I believe in you, яку вперше презентувала у фіналі Євробачення-2017. Кліп знімали у Португалії. Наступного року вона вперше прийматиме конкурс.

Про це повідомляє 24tv.ua.

"У цій композиції я звертаюся до всіх зневірених. У тексті перефразували вислів "у кожного свій хрест". Співаю про те, що у кожного свій човен. У нього протягом життя збираємо думки, почуття, переживання, радощі й негаразди. Герой композиції бореться зі стихією у своєму човні. Подолати випробування долі допомагає віра. Без неї зробити це неможливо", – сказала Джамала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "За 5 хвилин до виступу на Євробаченні я ридала" – Джамала

Відео знімали в різних куточках Португалії - на мармурових кар'єрах, розлогих пляжах та в дубових гаях. Автором ідеї ролика став режисер Ігор Стеколенко.

Український блогер Мирослав Олешко звинуватив Джамалу у провалі українського конкурсанта на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2017 - гурту O.Torvald. З 26 учасників фіналу він посів 24-те місце. Олешко вважає, що Джамала "просунула" рок-гурт на національному відборі.

Зараз ви читаєте новину «У новому кліпі Джамали показали країну-переможницю Євробачення-2017». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі