Ексклюзиви
понеділок, 19 березня 2018 16:37

У новій серії "Сімпсонів" вшанували пам'ять Стівена Хокінґа

У новій серії "Сімпсонів" вшанували пам'ять Стівена Хокінґа
У "Сімпсонах" показали кадр із вченим Стівеном Гокінґом. Фото: Radio Times

Американський мультсеріал "Сімпсони" вшанував пам'ять британського фізика-теоретика Стівена Хокінґа, який помер 14 березня.

Про це повідомляє Radio Times.

Наприкінці нової серії показали кадр із епізоду "Вони врятували мозок Лізи", який вийшов у ефір 1999 року. Тоді Стівен Хокінґ вперше став запрошеним гостем мультфільму.

На картинці, яку показали на честь вченого, Стівен Хокінґ керує реактивним інвалідним візком. На його колінах сидить Ліза Сімпсон.

"Світла пам'ять Стівен Хокінґу", - підписали кадр.

Усього вчений з'являвся в камео у 4-х серіях "Сімпсонів". Востаннє це сталося 2010 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 20 цікавих думок вченого Стівена Хокінґа

Стівен Хокінґ - британський фізик-теоретик. Написав науково-популярні книжки "Коротка історія часу", "Чорні діри та молоді всесвіти", "Світ у горіховій шкаралупці", які пояснюють процес виникнення і закони Всесвіту простими словами.

14 березня 2018 року Стівен Хокінґ помер на 77-му році життя. 1963-го у 21-річного Хокінґа діагностували бічний аміотрофічний склероз - хронічне захворювання центральної нервової системи, яке в подальшому призвело до повного паралічу.

Зараз ви читаєте новину «У новій серії "Сімпсонів" вшанували пам'ять Стівена Хокінґа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі