пʼятниця, 26 листопада 2010 09:20

У новій книзі Стів Мартін пише про Елтона Джона

У новій книзі Стів Мартін пише про Елтона Джона

Відомий американський кіноактор Стів Мартін написав книгу, присвячену нью-йоркському світу колекціонерів живопису. Про це повідомляє видання The Art Newspaper.

У книзі, що отримала назву "Об'єкт краси" (An Object of Beauty) розповідається про дівчину на ім'я Лейсі Йігер (Lacey Yeager), яка, почавши з роботи рядовим співробітником аукціонного дому Sotheby's, створює власну галерею в англійському Челсі. В кінці твору головна героїня вимушена закрити її, виїхати в Антланту. Там вона працює разом з музикантом Елтоном Джоном.

Як відзначає видання, Мартін вільно орієнтується в ринку живопису, в чому йому допоміг власний досвід колекціонування. Серед живописців, чиї роботи актор придбав свого часу, фігурують Ед Руша, Пабло Пікассо, Едвард Хоппер, Девід Хокні, а також де Кунінг (хто саме мається на увазі - Віллем або його дружина Елен, не уточнюється).

У продажу книга Мартіна з'явилася 23 листопада. "Об'єкт краси" - не перший літературний досвід актора. Раніше він написав декілька п'єс, мемуари, а також два романи, в екранізації одного з яких, "Продавщиці" (Shopgirl), він сам зіграв головну роль. Стів Мартін також захоплюється музикою, зі всіх інструментів віддаючи перевагу банджо.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «У новій книзі Стів Мартін пише про Елтона Джона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі