понеділок, 14 листопада 2016 15:22

У мультфільмі пташка вчиться долати найбільші страхи

У мультфільмі пташка вчиться долати найбільші страхи

Вийшов короткометражний мультфільм Piper від американської анімаційної студії Pixar.

6-хвилинна стрічка створена режисером Аланом Барілларі. Розповідає про те, як зграя птахів-куликів шукає їжу біля берега. Кидається на пісок, коли відходить хвиля. Одне маленьке пташеня зважується долучитися до зграї. Йому не вдається вчасно відступити. І маля накриває водою. Пригода настільки налякала пташеня, що воно вирішило не покидати більше гніздо. Згодом помітило поруч раків, які закопувалися в пісок. Робили це, щоб добути їжу і захиститися від хвиль. Пташка спробувала копіювати їхню поведінку і навчилася добувати їжу не лише для себе, а й для всієї зграї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мультфільмі для дорослих сосиска, булочка, пончик і лаваш роблять революцію

Мультфільм розміщений у відкритому інтернет-просторі. Користувачі вже його оцінили.

"Чудовий мультфільм. 6 хвилин задоволення. Чарівна, мила, повчальна історія про те, які можливості можуть ховатися за межею нашого страху. Обов'язково покажіть своїм діткам", - пише інтернет-користувачка Ірина Вихнанець.

"Знайомий стан. Коли страшно-страшно, а потім так круто, коли спробувала", - пише користувачка Тамара Козицька.

Натхнення прийшло до режисера на західному узбережжі американського штату Каліфорнія. Він побачив, як птахи тисячами біжать із води. А потім повертаються, щоб забрати їжу.

27 жовтня в український прокат вийшов музичний анімаційний 3D-фільм "Тролі" від студії DreamWorks Animation.

Зараз ви читаєте новину «У мультфільмі пташка вчиться долати найбільші страхи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі