пʼятниця, 06 грудня 2013 23:08

У Львові на виставці показали наймодніші новорічні прикраси та подарунки
19

Фото: Фото: Ольга Швед

6 грудня у Львівському палаці мистецтв, на вулиці Коперника, 17, вп'яте відкрили арт-проект "Авторські подарунки-2013". На щорічній виставці-ярмарку майстри хенд-мейду з усієї України представляють свої найкращі новорічні прикраси та ялинки ручної роботи, подарункові іграшки та аксесуари.

"Щороку змінюється мода на ялинкові прикраси. Окрім фабричних скляних куль усі шукають ексклюзиви, які б вигідно виділялися на іграшці. Щороку майстри вигадують нові і нові прикраси. Новинка цього року - іграшкі на ялинку у вигляді солодощів – печива, зефіру та цукерок, виготовлені із полімерної глини. Є на виставці одні з найдавніших іграшок-прикрас на ялинку – ватні янголята, сніговики. Вони виготовлені за спеціальною технологією із мокрої вати. Дуже гарно дивляться гачковані білі кульки, дзвоники та янголи. Оскільки прийдешній рік буде роком Коня, то іграшки-коники, особливо дерев'яні, будуть у фаворі. Окрім них, можна прикрасити ялинку дерев'яними чи керамічними підковами. Є іграшки навіть із пір'я та мушель. Ціни невисокі – від 20 до 50 гривень за прикрасу на ялинку", - каже організатор виставки Ірина Сорокіна.

Окрім ялинкових прикрас на виставці презентували і ялинки-топіарії, виготовлені із різних матеріалів – ниток, зерен кави, дерева, шишок, горіхів і навіть мушель. Такими красунями найчастіше прикрашають офісні столи.

Львівська майстриня Оксана Весна презентує три ляльки, вбрані у новорічний одяг. Продає їх від тисячі гривень.

"Це швидше іграка для дорослих. Хоча дітям також часто беруть, аби показати, якою красивою може бути лялька ручної роботи. Обличчя та руки-ноги зроблені у технології папер-клею, волосся – це козяча шерсть. Найважче мені підбирати одяг для цих лялечок. Одна вдягнена в костюм мишки, тому зветься Мішель, дві інші – в нарядні новорічні сукенки", - каже майстриня.

На виставці представлені і інші цікаві подарунки – сумки ручної роботи, біжутерія та подарункові торбинки.

Триватиме виставка авторських подарунків у Львівському Палаці мистецтв до 18 грудня 2013 року.

Зараз ви читаєте новину «У Львові на виставці показали наймодніші новорічні прикраси та подарунки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі