субота, 02 листопада 2013 14:54

У Львові Ірена Карпа співала мантри та танцювала із тортом
9

1 листопада у львівському клубі Picasso відбувся концерт гурту Qarpa, вокалістка якого – письменниця та журналістка Ірена Карпа. Вартість квитків була від 100 до 120 грн. Концерт затримали рівно на годину.

Гурт Qarpa (колишні назви "Fuck! Submarine", "Фактично Самі") існує з 1992 року. До складу колективу входять: вокалістка та автор текстів Ірена Карпа, гітарист Олег Артим, бас-гітарист Артур Данієлян, барабанщиця Ольга Чапкіна, віолончелістка Євгенія Смолянінова та ді-джей Original B.
В перші хвилин фанати співачки подарували їй шоколадний торт, з яким Ірена Карпа танцювала наприкінці виступу.

"Як завжди дуже рада бути у Львові. Ще й виступати наступного дня після Свята усіх мертвих. Знаєте, як у нас в Києві кажуть: якщо ви святкуєте свято Хелловіна - ви молитеся католицьким богам", - каже Ірена Карпа.

Співачка виконала хіти із старих альбомів: "Очі Твої", "Вродливе м'ясо", "Киріян" та інші. На вимогу публіки наприкінці виступу заспівала хіти "Сашахуй!" та "Маяк Коломия".

Фанатка гурту Qarpa Аліна Довбах відвідує концерти з 2004 року.

"Ірена Карпа не змінилася. Така сама експресивна у своїх виступах, заводить публіку та розважає між виконаннями пісень. Не зважаючи на те, що вона мама двох доньок, залишається дуже стрункою і гарною. Зараз мені дуже подобаються її англомовні композиції, хоча вони не танцювальні і не такі запальні як ті, що вона писала і виконувала років п'ять тому", - каже дівчина.

У перерві між піснями Карпа проводила конкурси на знання географії, роздавала диски із підписами та співала мантри. Тривав концерт дві години.

Зараз Qarpa активно працюють над записом нового альбому. Дату релізу та подробиці не розголошують. Гурт вже записав першу композицію, яка увійде до наступної платівки колективу. Трек називається "Тахікардія". Слова пісні написав відомий український поет та письменник Юрій Іздрик.

Зараз ви читаєте новину «У Львові Ірена Карпа співала мантри та танцювала із тортом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі