понеділок, 09 грудня 2013 17:00

У Києві влаштують "Різдвяний Арсенал"

У Києві влаштують "Різдвяний Арсенал"

"Різдвяний Арсенал" відкриється у Києві наступного тижня.

Провідні видавництва представлять найкрасивіші дитячі книжки і мистецькі видання. Відбуватимуться авторські читання від улюблених дитячих письменників, а також численні майстер-класи, на яких дітвора зможе навчитися робити святкові листівки, ялинкові прикраси і подарунки власноруч.

На головній музичній сцені для відвідувачів співатиме Київський дитячий хор "Щедрик" і танцюватиме переможець телевізійного шоу "Танцюють всі" Василь Козар разом зі своїм хореографічним театром. Юних відвідувачів чекатиме інноваційний освітній проект для дітей і підлітків "Арсенал ідей", котрий підготував нові святкові наукові і творчі цікавинки.

"Різдвяний Арсенал" приготував святкові ласощі, новорічні забави в експозиції та зимові ігри просто неба. А 19 грудня для дітей влаштують "зустріч зі Святим Миколаєм". У казковій резиденції буде організовано спеціальне місце для написання листів Діду Морозу. Також протягом грудня працюватиме Пошта Святого Миколая – спеціальна скринька у Мистецькому Арсеналі.

Триватиме святковий ярмарок з 18-го до 29-го грудня у Мистецькому Арсеналі. Працюватиме щодня - з 11:00 до 20:00. Вартість квитків - 50 гривень для дорослих, дітям до 12 років - безкоштовно.

Зараз ви читаєте новину «У Києві влаштують "Різдвяний Арсенал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі