Ексклюзиви
четвер, 22 жовтня 2015 12:37

У Києві відбудеться концерт пам'яті репера Ларсона

У Києві відбудеться концерт пам'яті репера Ларсона

Українські артисти зберуться на одній сцені для того, щоби виконати найкращі хіти в пам'ять про свого колегу, друга, музиканта, волонтера і добровольця АТО - Сергія Ларькіна, який загинув 26 вересня унаслідок ДТП.

Грандіозний концерт за участі 18 топових артистів України відбудеться 11 листопада в нічному клубі 'ATLAS.

Потап і група "Mozgi", Віктор Павлік, Фоззі (ТНМК), Дизель (Green Grey), "Друга ріка", "Kozak System", Олександр Положинський, Влад Яма, "Авіатор", Ярмак, Олександр Кривошапко, Вадим Олійник, Брати Борисенко та багато інших.

Незважаючи на те, що це буде концерт пам'яті, увечері 11 листопада зі сцени не пролунає жодної сумної композиції. Близькі Сергія запам'ятали його як дуже світлу та веселу людину з приголомшливим почуттям гумору. Саме таким артисти і згадають Ларсона в концерті. Саме такому Ларсону присвятять свої пісні.

Ведучі вечора: Олександр Педан, Андрій Джеджула, Ольга Сумська, Дмитро Оськін, Юлія Кавтарадзе, Віталій Борисюк.

Нагадаємо, справа про ДТП, у якому загинув Ларсон, силами небайдужих набула широкого розголосу, проте для отримання справедливого результату все ще потрібно боротися. Саме тому всі кошти, зібрані від продажу квитків на концерт, буде передано родині Сергія для продовження цієї непростої боротьби.

Зараз ви читаєте новину «У Києві відбудеться концерт пам'яті репера Ларсона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі