четвер, 27 червня 2013 10:21

У Києві щорічно влаштовуватимуть музичний фестиваль Sziget - один з найпопулярніших в Європі

У Києві щорічно влаштовуватимуть музичний фестиваль Sziget - один з найпопулярніших в Європі
Фото: muztravel.by

Київська міська державна адміністрація (КМДА) і угорська компанія Sziget Cultural Management Ltd підписали угоду, відповідно до якої з 2014 року в Києві буде проводитися щорічний міжнародний музичний фестиваль Sziget Kyiv. Відповідний документ підписали голова КМДА Олександр Попов і керуючий партнер Sziget Карой Герендаі.

Музичний фестиваль планується проводити на Трухановому острові.

"Це місце дуже люблять кияни, тому я впевнений, що наші зусилля абсолютно правильні... Ми, я цього не приховую, дуже зацікавлені, будемо підтримувати ваші ініціативи", - підкреслив Попов. Він також зазначив, що на даний момент проводяться роботи з благоустрою острова.

Організатори планують провести перший фестиваль в кінці червня 2014 року. На фестивалі, який триватиме 3 дні, проводитимуться спортивні змагання, художні експозиції, галереї під відкритим небом, театральні вистави та дитячі програми.

Угорська компанія Sziget проводить аналогічний фестиваль в Будапешті (Угорщина) вже понад 20 років.

Зараз ви читаєте новину «У Києві щорічно влаштовуватимуть музичний фестиваль Sziget - один з найпопулярніших в Європі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі