пʼятниця, 04 жовтня 2013 16:19

У Києві покажуть неординарну "Пряму проекцію"
6

Київський арт-центр "Я.Гретера" покаже неординарні роботи п'ятьох українських художників.

Виставка "Пряма трансляція" - погляд митців на те, що ми зустрічаємо щодня, спостерігаємо з вікон наших будинків, і те що нас оточує.

"Людина дивиться прямо не помічаючи нічого "зайвого", лише аспект всякого сущого і буття. Художники провідники нашої реальності, що дають нам зрозуміти те що є насправді, що й справді нас оточує. Реальність існує дискретно, паралельно одна одній, з цього ми зможемо спокійно потрапити "прямою проекцією" в інформаційну подорож, у світ художника. Світ стане прекрасним якщо ви навчитеся бачити" - йдеться в анотації до виставки.

В рамках проекту будуть представлені роботи п'яти українських художників: ?Марини Шкарупи, Ігоря Коновалова, Анатолія Варварова, Ігоря Прокоф'єва та Едуарда Потапенкова. Усі художники учасники аукціонів і численних виставок, картини яких знаходяться в колекціях в Україні, Європі та Америці.

Виставка працюватиме з 10-го жовтня по 30 листопада. Арт-центр знаходиться на вулиці Вадима Гетьмана, 6 (ТРЦ "Більшовик", Блок А, 4 - поверх).

Зараз ви читаєте новину «У Києві покажуть неординарну "Пряму проекцію"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі