вівторок, 31 березня 2015 16:44

У Києві покажуть дві вистави про соціум та "АТО"

У Києві покажуть дві вистави про соціум та "АТО"

У київській студії LOFT 31 4 та 5 квітня покажуть дві документальні вистави − "Кордони і відстані" та "АТО", презентація останньої відбулась в березні в одному з московських незалежних театрів.  Про це повідомляє Cultrprostir.

Про виставу "Кордони і відстані" розповіла Катерина Бабкіна, одна з його співавторів: "Це експериментальна копродукція, котра полягає в тому, що ми попросили артистів з різних країн і середовищ подумати про кордони і відстані в широкому розумінні цього слова − про ментальні кордони і культурні відстані, гендерні відлеглості, відстані фізичні, кордони між країнами чи кордони сприйняття тощо. Кожен висловився по-своєму, однак все склалося в історію − подій, життів, країн, різниць, можливостей".

Вистава "АТО", створена у рамках херсонського Центру імені Мейерхольда, являє собою документальний текст на основі інтерв'ю зі штатним психологом Міністерства оборони України Олексієм Карачинським, який працював з бійцями української армії в найгарячіших точках.

Збори від проданих квитків підуть на лікування військових, що взяли участь в АТО на сході країни. Подробиці про події за посиланням.

Зараз ви читаєте новину «У Києві покажуть дві вистави про соціум та "АТО"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі