субота, 15 жовтня 2016 16:27

"У хлопчика серце зупинилося на 36 секунд"
3

Фото: Інна Горбань

"Під час операції у п`ятирічного хлопчика Тео Белінського на 36 секунд зупиняється серце. Лікарям вдалося врятувати хлопчика зі стану клінічної смерті. Але вони врятували не тільки його, але "щось" надприроднє. До Тео уві сні приходить це "щось". Тато хлопчика, Мирон, розуміє, що з сином відбувається дивина. Він намагається врятувати його. Мирон вирішує переїхати в США. Звертається по допомогу в лабораторію, яка вивчає та досліджує сни. Але це "щось" розуміє, що за ним спостерігають", - такими словами письменник Макс Кідрук презентував у Полтаві книгу "Зазирни у мої сни".

На презентацію прийшло близько 100 людей. Вона відбулася Галереї мистецтв імені Ярошенка. Там побував кореспондент Gazeta.ua

"Ідея написання роману з`явилася після прочитання статті американського вченого Джека Л. Ґалланта. Мене захопило, як він зумів розкодувати нервові імпульси та відтворити те, що бачить людина. Це відкриття ознаменувалось можливістю "зазирнути" людині у сон. За жанром "Зазирни у мої сни" — це драматична історія, а вже потім технотрилер. До кожної своєї книги я випускаю буктлейлер - короткий відеоролик про книгу. Запросив на зйомку акторів та операторів зі Львова. Заставки робив сам. За місяць було 8 тисяч переглядів", - продовжив письменник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Усе скидалося на те, що велися торги" – відбулася презентація книги про війну на Донбасі.

"Я захоплююся творчістю Кідрука. Маю всі його книги. В минулому році пішов на презентацію книги "Ґуаякільський парадокс". Він дуже чітко описує деталі та характеризує ситуацію. На цю зустріч я прийшов з дружиною. Вже купив дві його книги", - сказав Дмитро Дубровін.

Також Кідрук представив й іншу книгу "ДНК", яка вийшла в співавторстві із сімома авторами. Їхні описи пов'язані між собою. Вони охоплюють історію одного українського роду протягом 150 років. Автор ідеї - Сергій Жадан та Олександр "Фоззі" Сидоренко.

Наступна книга Макса Кідрука матиме назву "Не озирайся і мовчи".

Нагадаємо, у Києві вийшов український переклад восьмої частини "Гаррі Поттера".

Зараз ви читаєте новину «"У хлопчика серце зупинилося на 36 секунд"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі