Ексклюзиви
вівторок, 26 січня 2021 09:02

Хочуть зняти серіал про Гаррі Поттера

Хочуть зняти серіал про Гаррі Поттера
HBO Max і Warner Bros планують зняти серіал про Гаррі Поттера. Фото: Warner Bros./Photofest

Серіал за мотивами пригод чарівника Гаррі Поттера планує зняти американська телекомпанія HBO разом з кіностудією Warner Bros., що володіє франшизою.

Проєкт поки що перебуває на ранній стадії розробки, його концепція тільки опрацьовується. Також автор книг про Гаррі Поттера Джоан Роулінґ має схвалити ідею створення серіалу. Про це повідомив журнал The Hollywood Reporter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актор фільму "Гаррі Поттер" іде з кіно

Також ведуться переговори з можливими сценаристами. Зазначається, що ніяких конкретних угод укладено ще не було.

"Для реалізації проєкту існують кілька перешкод. По-перше, ідею серіалу повинна схвалити автор книг про Гаррі Поттера Джоан Роулінґ. Крім того, потрібно отримати згоду компанії NBCUniversal, що володіє правами на трансляцію контенту, пов'язаного з образом чарівника", - пише видання.

Вийдуть друком щоденники британського актора Алана Рікмана, який зіграв професора Северуса Снейпа у фільмах про Гаррі Поттера. Права на рукописи придбало видавництво Canongate. Редактором стане Алан Тейлор. Вмістять 27 томів Рікмана в 1 книгу, вийде восени 2022-го.

Зараз ви читаєте новину «Хочуть зняти серіал про Гаррі Поттера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі