вівторок, 19 квітня 2011 13:15

У Джастіна Бібера з'явилася конкурентка

У Джастіна Бібера з'явилася конкурентка

17-річний канадський співак Джастін Бібер поступився званняям найпопулярнішого артиста на відеохостингу YouTube американській співачці Ребеці Блек.

За останніми даними, відеоканал Блек на YouTube зібрав більше 112 мільйонів переглядів, а відеоканал Бібера - більш ніж на півмільйона менше.

13-річна Блек отримала популярність завдяки пісні "Friday". Мова в пісні йде про підлітка в передчутті вихідних. Трек був спродюсований незалежним рекорд-лейблом Ark Music Factory.

Деякі критики охрестили композицію "найгіршою з коли-небудь написаних пісень". Зокрема, їм здалося "безглуздим" використання ефекту Auto-Tune; глузувань зазнав і текст пісні.

Ребекка Блек, однак, не приймає критику близько до серця і вважає, що "фішка" пісні в тому, що вона "застрягає" у голові слухача, навіть якщо не подобається йому.

Третім за популярністю виконавцем на YouTube є американська поп-зірка Леді Гага, але кількість переглядів її відеоканалу значно менша, ніж у Бібера і Блек. Так, за місяць відео Леді Гаги подивилися 86 мільйонів разів.

На четвертому місці - група Black Eyed Peas, а на п'ятому - Дженніфер Лопес. У обох відеоканалів однаковий результат - 78 мільйонів переглядів.

Зараз ви читаєте новину «У Джастіна Бібера з'явилася конкурентка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі