неділя, 29 червня 2014 06:08

У Дніпропетровську засвітили найбільший герб України

У Дніпропетровську засвітили найбільший герб України

У Дніпропетровську створили найбільший герб України, що палає, - інформує кореспондент ТСН. Він розтягнувся на півсотні метрів заввишки. У такий спосіб вшанували памʼять тих, хто загинув під час революції та військових дій у зоні АТО. Вісімдесят волонтерів підсвітили герб спочатку ліхтариками, а потім смолоскипами.

Герб, що палає, зʼявився на недобудованому готелі "Парус", що розташований на набережній у середмісті Дніпропетровська і помітний з багатьох житлових масивів. Ще в травні величезний тризуб на фасаді намалювали футбольні фанати. Після чого він миттєво став популярною памʼяткою Дніпропетровська. Щоб запалити цей герб, організатори флеш-мобу заздалегідь сфотографували недобудований готель, розробили схему розташування кожного учасника.

Охочих встановити рекорд шукали у соцмережах. Допускали на недобудову лише тверезих чоловіків, старших 18 років, що пройшли інструктаж з техніки безпеки. Після трьох годин репетицій після заходу сонця вони запалили ліхтарі та смолоскипи за свистком.

Загалом палаючий герб зайняв 15 поверхів заввишки та 11 завширшки. Його вже зафіксували у книзі рекордів України, на черзі – книга Гінеса. Український палаючий герб може стати єдиною в світі велетенською картиною, яка намальована вогнем за допомогою волонтерів.

Зараз ви читаєте новину «У Дніпропетровську засвітили найбільший герб України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути