Ексклюзиви
середа, 30 травня 2012 15:13

У четвер на Одещині обіцяють відновити водопостачання

У четвер на Одещині обіцяють відновити водопостачання
МІсто Рені. Фото: comments.ua

Водопостачання в місті Рені Одеської області, найімовірніше, відновлять в четвер, повідомили агентству "Інтерфакс-Україну" в центрі громадських зв'язків Головного управління МНС України в Одеській області в середу.

У МНС відзначили, що відновлення водопостачання в місті можливе тільки після запуску каналізаційної насосної станції, який намічений на середу після закінчення робіт з сушки електродвигунів насосів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Питна вода смердить аміаком

Станом на 11.00 30 травня в Рені продовжуються роботи з відкачки води в районі насосних станцій та з підвалів двох 5-поверхових будинків. Крім того, до рятувальників за допомогою звернувся головний лікар центральної районної лікарні у зв'язку із затопленням підвальних і службових приміщень лікарні. В даний час співробітники МНС вже перекачали більше 50 тис. куб. метрів води.

Жителям міста воду доставляють 9 автомобілів з цистернами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Столичне селище місяць затоплює фекаліями

Як повідомлялося, в ніч на 29 травня в Рені в результаті сильної зливи піднявся рівень води в балці "Баланешти". В результаті підтопленою виявилася насосна станція, що забезпечує централізоване водопостачання 13 тис. мешканців міста. Крім того, підтопленими виявилися підвальні приміщення та житлові будинки по вул. Карташова, Дунайська, 28 червня і іншим вулицям.

Це вже другий випадок за цей місяць, коли місто залишилося без води. У перший раз з аналогічних причин жителі міста залишалися без води з 19 по 23 травня.

Зараз ви читаєте новину «У четвер на Одещині обіцяють відновити водопостачання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути