Ексклюзиви
неділя, 29 вересня 2013 23:31

У червні "Океан Ельзи" відіграє своє 20-річчя
5

Фото: Фото: Катерина Горностай

21 червня 2014 року на столичному стадіоні "Олімпійський" відбудеться концерт "Океан Ельзи", присвячений 20-річчю гурту. Про це повідомив вокаліст Святослав Вакарчук перед виступом у Палаці спорту.

"Хочемо поставити жирну крапку і подумати, що робити далі. Він буде не подібний на наш типовий концерт. Але поки що секретів розповідати не будемо, - каже Вакарчук. - Від сьогодні ми вже можемо продавати білети. Кажу про це не для реклами. А щоб не було так, що коли хтось опам'ятається, їх вже давно не буде у продажі. Так сталося цього разу, а ми почали продавати квитки на концерт у Палаці спорту за 8 місяців."

Весною цьогоріч з гурту пішов гітарист Петро Чернявський. Тоді "океани" запросили до себе сербського музиканта Владіміра Опсениця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ???Океан Ельзи виходив 5 разів на біс — як відбувся столичний концерт гурту у Палаці спорту

"Влад — наполовину українець, бо його мама родом з Харкова, - пояснює Вакарчук. - Хотіли, щоб Влад грав у нас в групі ще з 2005-го. Але тоді, як пішов від нас гітарист, ми якось швидко все вирішили з Пєтьою Чернявським. Він зараз працює з Діаною Арбеніною"

Гурт "Океан Ельзи" був створений 12 жовтня 1994 року у Львові.

"20 років тому восени ми розпочали репетиції, а влітку познайомилися", - додає співак.

Зараз ви читаєте новину «У червні "Океан Ельзи" відіграє своє 20-річчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі