понеділок, 02 січня 2017 22:29

У 2017 році вийдуть фільми про Джамалу та Дзідзьо

У 2017 році вийдуть фільми про Джамалу та Дзідзьо

2017 року відбудеться прем'єра документальних фільмів з участю українських музикантів Джамали та Дзідзьо.

У кінопрокаті з'явиться стрічка києвського режисера Анни Акулевич "Jamala.UA" та нова робота режисера фільму "Тіні незабутих предків" Любомира Левицького "Dzidzio "Контрабас". Про це розповів режисер Дмитро Левицький в інтерв'ю dt.ua.

"Назва нового проекту Левицького багато про що розкаже. Ця стрічка реально відкриє нового кіногероя для України і нового для країни актора Дзідзьо. Тому що у нього величезний талант і велике бажання дарувати людям позитив", - сказав Дмитро Левицький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найкращі українські фільми 2016-го року

За словами режисера, у новому році на українських екранах можна очікувати близько 40 вітчизняних кінопрем'єр. Деякі з них мали вийти в прокат ще у 2016-му, але на екранах не стартували. Жанрова палітра досить яскрава: фентезі, соціальні драми, документальні проекти.

Українська співачка 33-річна Джамала перемогла на Євробаченні з композицією "1944". У травні 61-й пісенний конкурс відбувався у шведській столиці Стокгольмі. Пісню, що перемогла на Євробаченні-2016, співачка написала позаторік. Присвятила її 70-й річниці депортації кримських татар. За основу взяла історію своєї бабусі, яка втратила дитину під час примусового переселення в Середню Азію.
Зараз ви читаєте новину «У 2017 році вийдуть фільми про Джамалу та Дзідзьо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі