Ексклюзиви
пʼятниця, 06 березня 2015 11:20

Трилогія "Нестримні" стане серіалом

Трилогія "Нестримні" стане серіалом

Телеканал Fox почав розробляти серіал, заснований на трилогії "Нестримні", повідомляє Deadline. Передбачається, що в проекті візьмуть участь провідні зірки телевізійних бойовиків. Дата виходу поки не уточнюється.

Майбутній гостросюжетний серіал описується як весела екшн-драма, герої якої, як і у фільмах, будуть виконувати різні місії - наприклад, полювати за терористами.

Кастинг акторів поки не почався, але видання припускає, що головні ролі в майбутньому телешоу можуть запропонувати Чаку Норрісу ("Крутий Уокер"), Кіфер Сазерленд ("24 години"), Тому Селлеку ("Приватний детектив Магнум"), Скотт Бакула (" квантовий стрибок ") і Містеру Ті (" Команда А "). На жіночі ролі претендують Люсі Лоулесс ("Зена - королева воїнів") і Дженніфер Гарнер ("Шпигунка").

Актор Сильвестр Сталлоне, який зіграв головну роль в оригінальній франшизі, виступить одним з виконавчих продюсерів проекту.

Перша стрічка "Нестримні" вийшла на екрани в 2010 році. Картина відразу придбала популярність, оскільки в ній знялися провідні голлівудські актори бойовиків - Сильвестр Сталлоне, Джейсон Стетхем, Міккі Рурк і Дольф Лундгрен. У 2012 році вийшло продовження - "Нестримні 2", в 2014 році з'явилися "Нестримні 3". Сюжет франшизи будується навколо елітної групи найманців, що виконують різні завдання і провідних спецоперації. Загальні касові збори трьох фільмів склали 800 мільйонів доларів.

В даний час в розробці знаходиться четверта картина серії. Крім того, передбачається зняти спін-офф з жінками в головних ролях.

Зараз ви читаєте новину «Трилогія "Нестримні" стане серіалом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі