вівторок, 22 січня 2019 02:36

Трампів номінували на антикінопремію "Золота малина"

Трампів номінували на антикінопремію "Золота малина"
Подружжя Трамп номінували на ганебну кінопремію "Золота малина". ФОТО: celebswow.com

На кінопремії "Золота малина" за найганебніші досягнення в кінематографі оголосили номінантів.

До списку претендентів на антиперемогу потрапило президентське подружжя Трампів. Дональда Трампа номінували на звання "найгіршого актора" за ролі самого себе у документальних фільмах "Фаренгейт 11/9" та "Смерть нації: чи можемо ми врятувати Америку вдруге?". Крім того, Трампа "та його незмінну дріб'язковість" номінували в категорії "найгірший екранний дует", за ті ж стрічки.

Його дружина Меланія потрапила в категорію "найгірша актриса другого плану" за роль у "Фаренгейті 11/9". Із нею, за роль у цьому ж фільмі, змагається радниця Трампа Келіенн Конвей.

Із Трампом за статус найгіршого актора змагаються Джонні Депп (за озвучку в мультфільмі "Шерлок Гномс"), Вілл Феррелл ("Холмс і Ватсон"), Джон Траволта ("Кодекс Ґотті") та Брюс Вілліс ("Жага смерті"). За статус найгіршої акторки Дженніфер Гарнер ("Багряна м'ята"), Ембер Герд ("Лондонські поля"), Мелісса Маккарті ("Іграшки для дорослих"), Гелен Міррен ("Вінчестер"), Аманда Сейфрид ("Клакер").

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали переможців кінопремії "Золотий глобус"

У категорії "найгірша актриса другого плану", окрім Меланії та Конвей, представлені Марша Ґей Гарден з фільму "П'ятдесят відтінків свободи", Келлі Престон ("Кодекс Ґотті") та Джаз Синклер ("Тонка людина"). Найгірший актор другого плану Джастис Сміт ("Світ Юрського періоду 2"), Джеймі Фокс ("Робін Гуд: Початок"), Джон Сі Райлі ("Холмс і Ватсон"), Джоел Макгейл ("Іграшки для дорослих"), репер Лудакрис ("Пси під прикриттям").

На найгірший фільм номінували "Кодекс Ґотті", "Іграшки для дорослих", "Холмс і Ватсон", "Робін Гуд: Початок" та "Вінчестер". На статус найгіршого режисера претендують Ітан Коен ( "Холмс і Ватсон"), Кевін Конноллі ("Кодекс Ґотті"), Брайан Генсон ("Іграшки для дорослих") та брати Спіриг ("Вінчестер").

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оголосили номінантів кінопремії BAFTA

Переможців кінопремії оголосять у ніч на 24 лютого у Лос-Анджелесі (США). "Золота малина" традиційно вручається у переддень "Оскара" за підсумками голосування 500 анонімних членів Фонду "Золота малина" з 12 країн, голосування яких відбувається в поштовому форматі.

Зараз ви читаєте новину «Трампів номінували на антикінопремію "Золота малина"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі