пʼятниця, 07 жовтня 2022 11:28

Тіну Кароль зворушив малий фанат виконанням її хіта: чуттєве відео

Тіну Кароль зворушив малий фанат виконанням її хіта: чуттєве відео
Співачка Тіна Кароль зустрілася з маленьким хлопчиком, який виконав її хіт. Фото: скріншот

Співачка Тіна Кароль зараз перебуває з благодійними концертами у Сполучених Штатах.

Днями артистка зустрілася зі студентами Ridna Shkola в Українському культурному центрі Лос-Анджелеса. Там поспілкувалася з учнями, розповіла історію успіху і дала настанови. Відео з нею опублікували на фан-сторінці зірки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Привезла частину дому" – донька Полякової показала, як вітала молодшу сестру у Великій Британії

Також під час заходу на Тіну Кароль чекав сюрприз. Маленький хлопчик підійшов до співачки і виконав її хіт "Україна – це ти".

Артистка була зворушена вчинком маленького фаната, присіла до нього і допомогла співати. Коли хлопчик запитав зірки, як любить Кароль співати, вона відповіла: "Я полюбила співати у душі".

Кароль побачилась зі звільненими захисниками Маріуполя. Захід відбувся у Лос-Анджелесі. Бійці перебувають там на реабілітації після полону, повідомив менеджер артистки Павло Орлов.

Серед звільнених захисників були Георгій родом із Грузії; Владислав – позивний "Вікіпедія", Артур – позивний "Барік" та Юлія – дружина українського захисника Арсенія, позивний "Процес".

Зараз ви читаєте новину «Тіну Кароль зворушив малий фанат виконанням її хіта: чуттєве відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі