середа, 31 серпня 2011 09:40

Тіну Кароль назвали "Співачкою року"

26-річна Тіна Кароль визнана "Співачкою року" за версією українського глянцевого журналу Story.

Артистка рекордно перемогла в голосуванні, оголошеному журналом - за неї проголосувало більше 40 тис. читачів при тиражі видання в 50 тис. екземплярів.

Для Тіни Кароль премія "Співачка року" стала дев'ятою в її творчому житті.

За версією журналу Story, "Легендою України" названа Софія Ротару, телеведучою року - Алла Мазур, спортсменом - Віталій Кличко, рок-групою - "Океан Ельзи", актрисою - Ольга Сумська.

Урочисте вручення Тіні Кароль заслуженої нагороди відбудеться 1 вересня в Києві.

Тіна Кароль також залишить за прикладом голлівудських зірок "гіпсовий" відбиток своїх долонь для Алеї зірок.

Нагадаємо, починаючи з 2001 року, на Алеї зірок у Києві на честь видатних людей України закладають іменну зірку з метою популяризації та розвитку національної культури, мистецтва і спорту.

Лауреати акції "Зірка України" - гідні, талановиті та знакові персони в галузі культури, мистецтва, спорту, які внесли вагомий внесок в історію незалежної України і сприяють підвищенню авторитету нашої країни на світовій арені.

Всі вони народилися в Україні і своїми досягненнями сприяють формуванню позитивного іміджу нашої країни.

Першою на Алеї зірок зійшла зоря Василя Зінкевича. Сьогодні на Алеї увічнені імена Софії Ротару, Лариси Латиніної, Євгенії Мірошниченко, Яна Табачника, Сергія Бубки, Богдана Ступки, Ади Роговцевої, Олега Блохіна, Йосипа Кобзона, Михайла Вороніна, Дмитра Гнатюка, Володимира Данильця і Володимира Мойсеєнка, Тасіі Повалій та Ігоря Крутого.

Зараз ви читаєте новину «Тіну Кароль назвали "Співачкою року"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі