четвер, 18 лютого 2021 18:00

Тім Бертон зніме серіал за мотивами знаменитого коміксу

Американський режисер Тім Бертон зніме серіал "Венсдей". Найбільш відомий готичними стрічками "Едвард Руки-ножиці", "Бітлджус", "Бетмен", "Сонна лощина" та мультфільмами "Труп нареченої", "Жах перед Різдвом".

Аддамси живуть у похмурому особняку за містом. Завжди носять чорний одяг. Діти граються на кладовищі та болоті. Піддають один одного тортурам: б`ють гільйотиною та струмом. Тим часом їх батьки не вміють стримувати пристрасть. Чоловік постійно цілує руки дружини та говорить французькі пестливі слова. Попри химерність, у родині панують дружні стосунки, за сюжетом.

Підлітковий серіал розповість тільки про дочку сімейства, Венсдей Адамс. Від її особи вестиметься розповідь. Матиме 8 серій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тім Бертон рятує кар'єру Джонні Деппа

"Вона намагатиметься оволодіти своїми екстрасенсорними здібностями, щоб запобігти жахливій серії вбивств, що відбуваються в місті, і розгадати містичну таємницю, у яку були втягнуті її батьки 25 років тому, - і одночасно з усім цим героїня намагається вибудувати стосунки з іншими учнями академії", - йдеться в синопсисі.

Автор: Twitter
  Стрімінгова платформа Netflix опублікувала постер до серіалу "Венсдей" про дочку сімейства Адамсів. Зняв режисер Тім Бертон, відомий готичним стилем.
Стрімінгова платформа Netflix опублікувала постер до серіалу "Венсдей" про дочку сімейства Адамсів. Зняв режисер Тім Бертон, відомий готичним стилем.

Сімейку Аддамсів вигадав американський художник Чарльз Аддамс. Протягом 50 років малював про них комікс. Виходив у газеті The New Yorker. Це була сатира на зображення ідеальної американської родини.

У 1960-х про родину виходив однойменний серіал. У 1990-х зняли 2 повнометражні фільми. Головні ролі виконували Анжеліка Г`юстон, Крістіна Річчі, Крістофер Ллойд.

2019-го "Родина Аддамсів" стали повнометражним мультиком. Його продовження вийде у жовтні 2021-го.

Зараз ви читаєте новину «Тім Бертон зніме серіал за мотивами знаменитого коміксу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі