Ексклюзиви
понеділок, 28 вересня 2020 16:03

Тейлор Свіфт побила рекорд Вітні Г'юстон

Тейлор Свіфт побила рекорд Вітні Г'юстон
Фото: Instagram. Тейлор Свіфт стала найбільш прослуховуваною артисткою за версією Billboard.

Альбом Folklore американської співачки Тейлор Свіфт сьомий тиждень займає перше місце у Billboard 200. Разом з іншими записами, виконавиця 47-й тиждень очолює цей чарт.

Таким чином Свіфт побила рекорд Вітні Г'юстон, яка з 1987-го 46 тижнів очолювала Billboard. 20 із них перше місце належало саундтреку фільму "Охоронець". Про це повідомляє Billboard.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руні Мара народила "Джокеру" первістка

За перший день виходу альбому Folklore по всьому світу продали 1,3 млн копій. Платівка також встановила рекорд на сервісі Spotify. Її прослухали 80,6 млн користувачів.

За Свіфт і Г'юстон наступною в списку серед жінок-виконавиць йде британка Адель. Її альбоми трималися на першому місці сумарно 34 тижні.

2019-го Тейлор Свіфт стала найзаможнішою артисткою світу. Вона заробила $185 млн. Тоді ж Forbes дали їй перше місце серед найзаможніших знаменитостей.

Billboard - американський музичний часопис, який із 1936-го оприлюднює 200 найпродаваніших альбомів і синглів. Рекорд цього чарту належить The Beatles. Їх загальна кількість першості становить 132 тижні.

Зараз ви читаєте новину «Тейлор Свіфт побила рекорд Вітні Г'юстон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі