середа, 25 липня 2012 10:51

Театр ім. Франка очолить Станіслав Мойсеєв

Театр ім. Франка очолить Станіслав Мойсеєв
Станіслав Мойсеєв раніше співпрацював з Остапом Ступкою. Фото: top10.ua

Виконуючим обов'язки художнього керівника Національного театру ім. Івана Франка призначений головний режисер Київського Молодого театру Станіслав Мойсеєв. Про це повідомляє ZN.UA.

Художнім керівником театру Франка протягом останніх 11 років був Богдан Ступка, який помер в неділю, 22 липня. За повідомленнями ЗМІ, він нібито написав лист президенту Віктору Януковичу, в якому назвав ім'я свого наступника і попросив виконати свою останню волю.

Станіслав Моїсеєв, який очолить театр Франка, перш співпрацював із сином Богдана Ступки Остапом. Зокрема, він задіяв його в спектаклі "Московіада".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Заході Ступку боялися через його геніальність - кінокритик

За попередньою інформацією, наказ міністра культури Михайла Кулиняка про призначення Мойсеєва в.о. художнього керівника театру Франка повинен з'явитися вже завтра.

Також ZN.UA повідомляє, що на посаду головного режисера Молодого театру вже запрошений відомий театральний режисер Андрій Білоус, який повинен змінити Моїсеєва.

Народний артист України Станіслав Мойсеєв керує Молодим театром з 1996 року. Найбільш відомі його вистави "Любовні листи до Сталіна", "Лев і Левиця", "Дядя Ваня", "РЕхуВІлійЗОР", "Дон Жуан", "Московіада".

Зараз ви читаєте новину «Театр ім. Франка очолить Станіслав Мойсеєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі