Ексклюзиви
понеділок, 25 грудня 2017 13:33

Танцюють всі: на відео показали танці з фільмів 2017-го

Танцюють всі: на відео показали танці з фільмів 2017-го
Танцюють всі: У одному відео показали танці з фільмів 2017-го. Фото - birdinflight.com

Американський відеоблогер Джейкоб Т. Суїнні (Jacob T. Swinney) опублікував відео, в якому змонтовані фрагменти танців з фільмів, що вийшли в 2017 році.

Відеоряд супроводжується рок-н-рольною композицією 1950-х американців The ​​Champs "Tequila".

Менш ніж за чотири хвилини у відео показали фрагменти з понад 20 фільмів. Автор використав картини різних жанрів - від романтичних комедій до хоррору.

У ролику - герой "Вартові галактики 2" крихітний Грут, Ріанна в образі стриптизерки у "Валеріана і місті тисячі планет", Кевін з картини "Спліт", герой хоррору "Воно" - моторошний клоун Пеннивайз.

Cinema 2017: The Dance from Jacob T. Swinney on Vimeo.

Також у відео використані фрагменти з фільмів "Назви мене своїм ім'ям", "Фокстрот", "Історія примари", "Телефонна лінія", "Проект" Флорида", "Пісня над піснями", "Квадрат","Гидкий я 3","На драйві"та інші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Книжку Гітлера пропонували як кращий подарунок до Різдвяних свят

Раніше Джейкоб Т. Суїнні виклав на своєму каналі в Vimeo відео, в якому порівняв перші і останні кадри знаменитих фільмів. За словами автора, початкові і фінальні кадри у деяких кінострічок разюче схожі між собою.

Посольство Великої Британії оригінально привітало українців з новорічно-різдвяними святами.

Представники посольства зняли відео, де використовували мову емодзі, та розмістили його на сторінку British Embassy, Kyiv у Фейсбук.

Зараз ви читаєте новину «Танцюють всі: на відео показали танці з фільмів 2017-го». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі