понеділок, 12 березня 2012 15:01

Табачнику вручили "Орден Голодранців" у формі сідниць
5

Фото: Фото: Павло Паламарчук

12 березня у Львові перед університетом імені Івана Франка пройшов флеш-моб - вручення Дмитру Табачнику "Ордену Голодранців". Акція відбулася в межах "АнтиТабачної" кампанії та руху "Голодні студенти". Їхньою метою є звільнення з посади чинного міністра освіти і науки, молоді та спорту України.

"Кількість невдоволених політикою міністра зростає, - розповіла одна з організаторів флеш-мобу Мар'яна Максимів. - Тепер до студентів приєдналися вчителі, учні та їхні батьки. Адже такі реформи  - це просто жах. Також цією акцією ми хочемо підтримати ректора нашого університету, Івана Вакарчука. Ми вважаємо несправедливою догану, яку йому винесли. Насправді у зменшенні виплат стипендій винні саме Міністерство освіти з паном Табачником".

Перед пам'ятником І. Франку зачитали усі заслуги міністра освіти. Після того було презентовано чергову нагороду Табачнику від студентів - "Орден Голодранців". Його піднесли в коробці з-під взуття на червоній подушечці. Він зроблений у формі зірки. Помальований у золотистий колір. Посередині зображені сідниці.

За словами Максимів, орден відправлять у Київ. Зроблять це на кошти, зібрані зі студентів.

Зараз ви читаєте новину «Табачнику вручили "Орден Голодранців" у формі сідниць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути