понеділок, 23 вересня 2013 21:30

Святослав Вакарчук співав пісні під гітару на Днях Львова у Києві
10

Фото: Фото: Ольга Богачевська

Музикант Святослав Вакарчук вважає себе більше львів'янином, ніж киянином. Про це він розповів 22 вересня у столичному "Мистецькому Арсеналі" на Днях Львова у Києві.

Я швидше львів'янин, ніж киянин, у столиці живуть трішки інші люди. З другого боку, коли приїжджаю додому, до батьків, зустрічаюся зі своїми одногрупниками, розумію, що я вже не такий, як вони", - додає Вакарчук.

На подвір'ї Арсеналу зібралося близько 1,5 тисячі гостей фестивалю. Квитки на недільню програму розпродали ще у п'ятницю.

На сцені відбувалося імпровізоване інтерв'ю, яким керував ведучий "5 каналу" Святослав Цеголко. Також питання задавали глядачі з натовпу.

Вакарчук розповів про свої улюблені місця у Львові і перші враження про життя у столиці, в якій мешкає вже 14 років.

"Спершу жили на Оболоні. Це був звичайний панельний будинок, - розповідає музикант. - Балкону у нас не було, які там балкони. Якось подивився у вікно, а там нема нічого, крім іншої стіни. Тоді подумав, що, мабуть, ніколи не зможу бути киянином".

Після майже годинного спілкування Вакарчук виконав 5 пісень під гітару.

Дні Львова у Києві тривали протягом 19-22 вересня.

Зараз ви читаєте новину «Святослав Вакарчук співав пісні під гітару на Днях Львова у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі