пʼятниця, 22 квітня 2022 14:40

Святослав Вакарчук показав Україну до війни в кавері на хіт UA so Beautiful

Святослав Вакарчук показав Україну до війни в кавері на хіт UA so Beautiful
Вакарчук випустив кавер UA so Beautiful. Фото: facebook.com/sviatoslav.vakarchuk

Український музикант і лідер гурту Океан Ельзи Святослав Вакарчук випустив кавер-версію хіта Джо Кокера You are so beautiful, який підписаний цього разу UA so Beautiful.

У відео до пісні він показав, якою була Україна до війни. Кліп опублікували в YouTube гурту.

"На жаль, більшість іноземців ледь не вперше побачили нашу країну на своїх екранах вже розбитою російськими ракетами й бомбами, яка палає у вогні… Ми ж показуємо світу Україну, яку ми так любимо - красиву, мирну, усміхнену, щасливу, якою вона була, ту, яку ми захищаємо щосекунди, і якою вона обов'язково буде після нашої Перемоги", - ідеться в описі.

Здебільшого всі використані у кліпі фото й відео є особистими архівами звичайних українців. Вони спеціально надсилали їх для нової роботи Вакарчука.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Океан Ельзи" виступить у Києві на станції метро Золоті Ворота

Кавер UA so Beautiful попросили створити організатори благодійного заходу в Лондоні, де музикант мав виступити дистанційно. Однак цього не відбулося, а пісню він записав на початку березня у Львові.

You Are So Beautiful написали Біллі Престон і Брюс Фішер. Оригінальна версія з'явилася в альбомі Престона The Kids & Me 1974 року. Пізніше її переспівав Кокер, у виконанні якого вона стала хітом.

У мережі поширюють знімки довоєнного Маріуполя, які зробив уже загиблий фотохудожник та оператор Віктор Дєдов. Він загинув 11 березня, коли в його будинок влучив ворожий снаряд.

Зараз ви читаєте новину «Святослав Вакарчук показав Україну до війни в кавері на хіт UA so Beautiful». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі