четвер, 18 червня 2015 12:17

Швейцарська художниця робила оголені селфі на відкритті художньої ярмарки
2

Швейцарська художниця Міло Муаре знову влаштувала епатажний перфоманс, що не зміг залишитися поза увагою. Цього разу художниця дивувала відвідувачів міжнародного ярмарку "Арт-Базель" у Швейцарії своїм перфомансом "Оголене селфі".

У дні закритого вернісажу художниця з'явилася оголеною перед публікою та стала фотографуватися з усіма бажаючими.

Перш ніж роздягнутися, вона встановила фотокамеру перед історичним музеєм на площі Barfüsserplatz. Потім зняла майку і шорти, залишившись лише в рожевих кросівках, і запитала, чи не хоче хто-небудь з нею сфотографуватися. Охочих виявилося багато.

"Цим ми хочемо сказати, що вернісажі не тільки для еліти", - пояснив помічник художниці. Видання зазначає, що за день до цього Муаре приходила на ярмарок одягненою.

Нагадаємо, взимку Муаре влаштувала оголену акцію у Вестфальському державному музеї мистецтва та історії культури німецького міста Мюнстера. Муаре пройшлася по залах музею в одних туфлях на підборах з немовлям на руках, зупиняючись біля класичних картин ню на виставці "Оголене життя: Френсіс Бекон, Люсьєн Фрейд, Девід Хокні та інші".

Зараз ви читаєте новину «Швейцарська художниця робила оголені селфі на відкритті художньої ярмарки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі