середа, 25 квітня 2012 14:23

Створять день з життя планети у фотографіях

Створять день з життя планети у фотографіях

25 квітня у київській галереї "Камера" презентували фотопроект "Один день з життя планети: сліди України". Ідею підтримав київський фотограф Ігор Гайдай.

"Усі, кому небайдужа фотографія, зможуть фіксувати життя своєї країни протягом доби. Для цього необхідно вийти 15 травня на вулицю з фотоапаратом і знімати своє життя і оточення, - каже Гайдай. - До 15 травня потрібно зареєструватися на сайті ru.aday.org. Після зйомок до 22 травня буде можливість завантажити фотографії на сторінку. Це можливість представити свою країну цілій планеті. Тому до цього треба підійти обдумано. 15 травня — звичайний день. Математично вирахували, що на цю дату у цілому світі припадає найменше важливих подій, державних і релігійних свят".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фотографії розжареної лави "просто під ногами" робить фотограф-екстремал

Вже на сайті проекту зареєструвалися учасники з понад 100 країн.

"Це дасть можливість зберегти один день з життя планети у фотографіях. Усі зображення зберігатимуться для нащадків у Шведському національному архіві та бібліотеці Конгресу, інституті культури Google, Массачусетському технологічному університеті. Найкращі фотографій видадуть альбомом у листопаді цього року".

Учасникам проекту пропонують робити фотографії на теми "Дім", "Робота", "Контакти і зв'язки". Кожен зможе подати не більше 10 знімків.

Зараз ви читаєте новину «Створять день з життя планети у фотографіях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі