субота, 01 лютого 2014 20:53

Студія Disney планує зняти повнометражний фільм про Чіпа і Дейла

Студія Disney планує зняти повнометражний фільм про Чіпа і Дейла
Фото: dayfun.ru

Студія Disney планує зняти повнометражний фільм про пригоди бурундучків-рятівничків Чіпа і Дейла. Продовження мультсеріалу буде зроблено завдяки суміщенню гри живих акторів і комп'ютерної анімації. Відродити проект запропонував режисер рекламних роликів Роберт Раген.

Виробництвом картини займеться Mandeville Films. Жодних подробиць про сюжет або терміни виходу картини на екрани не повідомляються. Чіп і Дейл – анімаційні персонажі студії Волта Діснея, що вперше з'явилися в 1943 році в мультфільмі "Рядовий Плуто".

Пізніше бурундуки фігурували в деяких мультфільмах разом з Дональдом Даком і Міккі Маусом. Але найбільшу популярність вони придбали завдяки мультсеріалу "Чіп і Дейл поспішають на допомогу". Серіал був знятий в 1989-1990 роках і разом з "Качиними історіями" в 1991 році став одним з перших серіалів Діснея, показаних на території Радянського Союзу.

Зараз ви читаєте новину «Студія Disney планує зняти повнометражний фільм про Чіпа і Дейла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі