вівторок, 24 грудня 2013 15:55

Студентська координаційна рада вимагає термінової виплати стипендій

Студентська координаційна рада вимагає термінової виплати стипендій
Фото: blogs.lb.ua

Студентська координаційна рада має намір мобілізувати студентів, якщо найближчим часом не буде виплачена стипендія студентам українських вишів. Про це повідомляється на сторінці СКР в соцмережі Facebook.

"В університетах країни тривалий час затримується стипендія. Це пояснюють відсутністю фінансування з держбюджету. Напередодні свят нас залишили без копійки в кишені. Ми даємо владі 24 години на виплату стипендій студентам. У разі, якщо наша вимога не буде виконана, Студентський координаційна рада оголошує загальну мобілізацію студентів 25 грудня о 11.00 біля пам'ятника Т. Шевченка", - йдеться в повідомленні.

"За словами Табачника, кожен зобов'язаний, якщо він отримує стипендію, працювати, а для студента, який отримує стипендію, робота - це відвідування занять. Закликаємо всіх студентів бойкотувати навчальний процес, оскільки за нашу роботу не платять", - зазначили у Студентській координаційній раді.

Студентська координаційна рада є загальностудентською організацією, яка була створена 30 листопада 2013 учасниками студентських страйкових комітетів Евромайдана після жорстокого розгону мирного мітингу на Майдані Незалежності .

Зараз ви читаєте новину «Студентська координаційна рада вимагає термінової виплати стипендій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути