середа, 18 грудня 2013 15:34

Студенти готові масово вийти на марш проти "пакту Путіна-Януковича"

Студенти готові масово вийти на марш проти "пакту Путіна-Януковича"
Фото: gazeta.ua

19 грудня, о 16:00 відбудеться загальностудентський марш-протест у парку ім. Т. Шевченка. Акція пройде під гаслом "Ні пакту Путіна-Януковича".

Ініціатором виступає страйком Київського національного університету, пише ZAXID.NET.

"17 грудня 2013 р. Віктор Янукович підписав пакет документів, фактично зрадивши національні інтереси України і, таким чином, зробивши нас заручниками кабальних умов Кремля. Ми, студенти, це розуміємо, однак не всі українці повністю оцінили небезпеку ситуації, яка виникла. Тому своїм протестом ми хочемо показати всю пагубність цього "пакту" та переконати інших в тому, що залишатись осторонь зараз не можна. Потрібно долучатися до нас, діяти та впливати на їхні рішення загальними силами", - наголошують студенти у страйкомі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євромайдан у столиці хотів "замінувати" 23-річний чернівчанин

"Ми не можемо дозволити поставити хрест на євроінтеграції та суверенності нашої держави. Це наша країна і наше майбутнє, і ми будемо стояти, поки нас не почують!", - резюмують активісти.

Нагадаємо, 17 грудня у Москві відбулось засідання російсько-української міждержавної комісії за участю президентів Росії та України.

Під час засідання було підписано ряд договорів, зокрема, про зниження вартості російського газу для України до 268,5 доларів за тисячу кубометрів, а також розміщення урядом Росії в українських цінних паперах 15 млрд доларів.

Зараз ви читаєте новину «Студенти готові масово вийти на марш проти "пакту Путіна-Януковича"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

41

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути