Ексклюзиви
понеділок, 10 червня 2019 12:36

Столичний кінотеатр відшкодовує кошти за кіно, яке не показали

Столичний кінотеатр відшкодовує кошти за кіно, яке не показали
7 червня адміністрація кінотеатру "Київ", який розташований в центрі столиці повідомила про те, що будівлю намагаються захопити невідомі люди. Фото:imgclf.112.ua

Від 10 червня кінотеатр "Київ" у касах починає повертати гроші за квитки.

Відвідувачі не змогли ними скористатися через "рейдерське захоплення", повідомили у кінотеатрі.

"Шановні глядачі! У зв'язку з рейдерським захопленням робота кінотеатру зупинена. Кошти за квитки, придбані за готівку, ви зможете повернути у касах кінотеатру з 10 червня. Кошти за квитки, які придбали онлайн, ви зможете повернути, звернувшись до сервісу vkivo", — написали на сайті кінотеатру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кілька сотень чоловіків намагалися захопити завод і кидали каміння в поліцію

7 червня адміністрація кінотеатру "Київ", який розташований у центрі столиці, повідомила , що будівлю намагаються захопити невідомі люди. Пізніше в поліції заявили, що затримали 10 осіб, які намагалися це зробити.

На початку 2019-го у кінотеатру "Київ" закінчився термін оренди приміщення. Угода з нинішнім орендарем — ТОВ "Культурний центр "Кінотеатр Київ" київська міська влада уклала 1998-го й автоматично продовжила 2009-го. Після цього голова Держкіно Пилип Іллєнко написав, що подальша доля кінотеатру під питанням.

Інформація про швидке закриття або можливе "виселення" "Києва" отримала великий резонанс. В адміністрації заявили, що "Київ" продовжить роботу в нинішньому форматі. 4 січня КМДА оголосила новий конкурс на пошук орендаря. 15 квітня стало відомо, що конкурс виграла компанія "Сінема-Центр".

У Рівному правоохороні запобігли рейдерському захопленню офісного приміщення. До поліції звернувся охоронець офісу. Він повідомив, що невідомі особи, застосувавши фізичну силу, відібрали в нього ключі та зачинились зсередини.

Зараз ви читаєте новину «Столичний кінотеатр відшкодовує кошти за кіно, яке не показали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі